top of page

studio marloes.

Updated: Apr 16, 2023

Waarom studio marloes?

Eigenlijk heel simpel. ...

Er is een tweede kaartenlijn van mij bij Greetz en daar moest een nieuwe naam voor worden bedacht. De eerste kaartenlijn staat onder de naam -photoflash- Omdat ik de laatste tijd steeds meer aan het ontwerpen en creëren ben vond ik het woord STUDIO zowiezo al wel wat meer passend.......Vaak had ik het dan ook al over - studio photoflash- Maar waarom niet gewoon mijn eigen naam gebruiken.......en dat klinkt nog leuk ook. Dus de nieuwe kaartenlijn bij Greetz is vanaf nu verkrijgbaar onder de naam -studio marloes-.Deze kaarten zijn al te vinden op de Greetz website en in februari wordt de collectie uitgebreid.

Kleurrijke illustraties....voor elke gelegenheid.

Vanaf nu vind je dus al mijn design werk onder STUDIO MARLOES,op mijn website en ook op instagram.


Dus....welkom bij studio marloes.


xoxo,

Marloes

34 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page